Les caves Juvé i Camps es troben a Sant Sadurní d’AnoiaBarcelonaJuvé i Camps és un celler familiar que va iniciar el seu camí fa més de 200 anys.

Caves Juvé & Camps, Sant Sadurní d'Anoia

Una mica d’història de les caves Juvé y Camps

El 1796 Joan Juvé Mir, va posar els fonaments de la futura casa per anar donant pas a la saga familiar. Saga en què Joan Juvé juntament amb la seva dona Teresa Camps, van fundar el primer celler de la família.

A mitjans dels 70, Juvé y Camps es consolida com un celler prestigiosa d’elaboració i criança de vins tranquils. És a partir d’aquest moment quan comencen a exportar els seus caves. A dia d’avui, arriben a 40 països dels 5 continents.

Les caves Juvé i Camps a Sant Sadurní d’Anoia

Les caves de Sant Sadurní d’Anoia es troben al subsòl de dos edificis units entre si. Galeries construïdes per la família Juvé & Camps des de 1921. Avui conformen sis plantes de túnels subterranis. Amb una temperatura constant d’entre els 12º C i els 18º C, depenent de l’època de l’any i la profunditat de la cava. En aquestes condicions les ampolles maduren lentament en pupitres i rimes fins al moment de la seva expedició.

A les coves subterrànies de Juvé i Camps tota la feina, meticulós i pacient. Es regeix per pautes tradicionals i artesanes, amb remogut manual de les ampolles. L’objectiu es dotar els caves de les aromes subtils i complexos que al costat de la cremositat, frescor i elegància, caracteritzen les seves caves.

A la penombra de les galeries excavades a la terra, llargues, obagues i silencioses, a l’empara de corrents d’aire… Es produeix el miracle de la segona fermentació en ampolla pel mètode tradicional champenoise.

Imatges de les caves Juvé i Camps a Sant Sadurní d’Anoia

Caves Juvé & Camps, Sant Sadurní d'Anoia

Imatges 360º de les caves

Imatge 360º del celler Juvé i Camps amb una escala cargol

Imatge 360º del celler Juvé i Camps amb una màquina

Imatge 360º del celler Juvé i Camps galeries